“Ne jemi të Allahut dhe tek Ai kthehemi”

22/11/2021

‎إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ‎ “Ne jemi të Allahut dhe tek Ai kthehemi” Pas një sëmundjeje të gjatë, ditën e shtunë, më 20 nëntor 2021, ka ndërruar jetë në Francë, vëllai dhe kolegu jonë, H. […]