Myftinia Shkodër uron 109 vjetorin e Pavarësisë

28/11/2021

Ditën e diel, më 28 nëntor 2015, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga teologët Lavdrim Hamja dhe Arben Halluni, mori pjesë në ceremoninë tradicionale që organizon Bashkia Shkodër me rastin […]