Informacione në prag të Ramazanit 1437/2016

05/06/2016

Myftinia Shkodër ju bën me dije, se: 1. Oraret e imsakut, namazeve ditore, iftarit dhe namazi i jacisë me teravinë, në të gjitha xhamitë e Shkodrës, do të zbatohen konform kalendarit zyrtar të Komunitetit Mysliman […]

Mijëra kopje të Kur’anit në prag të Ramazanit 1437

03/06/2016

Paraditën e të xhumasë, më 3 qershor 2016, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Qendrën Islame Shqiptare “El-Buhari”, Vjenë, ka bërë të mundur shpërndarjen e kopjeve të shumta të Kur’anit Famëlartë me përkthim të kuptimeve në […]

Fetarizmi formal…

25/05/2016

Hz. Omeri (r.a) pyeti një ditë rreth një personi, se mos e njihte njeri. Një burrë në prani të tij, tha: Unë e njoh, o prijës i besimtarëve! Hz. Omeri e pyeti: Mos e ke […]

Në mospajtim me ndryshimet në kodin e familjes…

14/05/2016

Sot, dua të ndaj me ju një vështrim timin mbi familjen dhe përkujdesjen e Islamit ndaj saj, edhe në mospajtim absolut me përpjekjet denigruese të lobeve antiislame, antishqiptare dhe antikombëtare kundër vlerave të familjes shqiptare. […]

1 38 39 40