Droga, fajdet dhe lojrat e fatit

11/04/2018

Në prag të Natës së Madhe të Israsë dhe Miraxhit, momentit më kulminant të historisë së njerëzimit, kur në Kudsi Sherifë, Hz. Muhammedi (a.s) u takua me vëllezërit e tij, të Dërguarit e Zotit, ky […]

Myftiu, mesazh për mbrojtjen e vlerave të tabanit

06/04/2018

Gjatë hytbes së xhumasë, më 6 prill 2018, nga minberi i xhamisë së Parrucës, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ka ftuar besimtarët të jenë të vëmendshëm ndaj fenomeneve negative, që kanë për tendencë […]