U përurua xhamia e re në fshatin Kullaj, Postribë

23/07/2016

Ditën e shtunë, më 23 korrik 2016, në një atmosferë festive, u zhvillua ceremonia e përurimit të xhamisë së re të fshatit Kullaj, në Njësinë Administrative Postribë. Besimtarë të shumtë morën pjesë në këtë ceremoni, […]

Konkurs hifzi i Kur’anit Famëlartë

02/07/2016

Ditën e shtunë, më 2 korrik 2016, në atmosferën e Natës ë Kadrit, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Fondacionin “Mirësia”, organizuan në xhaminë e Mjedës, konkursin e hifzit të Kur’anit Famëlartë, me disa nivele. Në […]

Adhurime dhe lutje në Natën e Kadrit

01/07/2016

Të xhumanë, më 1 korrik 2016, në të gjitha xhamitë e Shkodrës u zhvilluan lutje dhe adhurime, me rastin e Natës së Kadrit. Pas namazit të jacisë e deri në kohën e namazit të sabahut, […]

Një Mbrëmje Fetare vëllazërore në Zogaj

24/06/2016

Në kuadër të aktiviteteve me rastin e Muajit Ramazan 1437/2016, Myftinia Shkodër organizoi një Mbrëmje Fetare në xhaminë e lagjes Zogaj. I pranishëm ishte edhe Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i cili iu […]

1 25 26 27 28 29