Myftinia Shkodër ngushëllon familjen Beqiraj

29/12/2017

Ditën e xhuma, më 29 dhjetor 2017, përfaqësuesit e Myftinisë Shkodër, teologu Lavdrim Hamja dhe H. Fejzi Zaganjori, morën pjesë në ceremoninë e xhenazes së të riut Florenc Beqiraj, i cili humbi jetën në rrethana […]

Myftiu priti Prefektin e ri të Qarkut Shkodër

21/12/2017

Paraditën e së enjtes, më 21 dhjetor 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt prefektin e ri të Qarkut Shkodër, z. Çesk Millja. Prefekti i ri i Shkodrës, shprehu […]

H. Sami Muçej dhuron arkivin e Mevludit Sherifë

20/12/2017

Paraditën e së mërkurës, më 20 dhjetor 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim pune veteranin e këndimit të Mevludit Sherifë, H. Sami Muçej. Qëllimi i këtij takimi ishte angazhimi për […]

Atë ditë, ai nuk pranoi të falej në kishë..!

11/12/2017

Nëse bota e qytetëruar do të kërkonte për një ditë simbolike në promovim të tolerancës, humanizmit, shirtmadhësisë e drejtësisë, pa dyshim ajo ditë do të ishte dita kur, babai i drejtësisë botërore, Hz. Omeri (r.a) […]

Më pyesin për Kudsi Sherifin..?!

08/12/2017

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të vetëm të gjithësisë, i Cili urdhëron në Kur’anin Famëlartë: “Shtëpia (xhamia) e parë e ndërtuar për njerëz, është ajo […]

1 2