Myftiu takoi studentët shqiptarë në Medine

25/12/2018

Ditën e hënë, më 24 dhjetor 2018, gjatë qëndrimit në Medinen e Ndriçuar, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari zhvilloi një takim të përzemërt me studentët shqiptarë, që ndjekin studimet teologjike në Universitetin Islam të Medines. […]

Myftinia uron komunitetet e krishtera

25/12/2018

Përfaqësues të Myftinisë Shkodër, zhvilluan ditën e martë, më 25.12.2018 vizitat tradicionale në Kishën Ortodokse Shkodër dhe në Arqipeshkvinë Metropolitane Shkodër-Pult, ku u pritën nga drejtuesit e dy komuniteteve të krishtera të Shkodrës. Në emër […]