Nis pastrimi i vakëfit të zaptuar në Oblikë

11/04/2019

Ditën e enjte, më 11 prill 2019, nisi pastrimi i vakëfit të shenjtë në fshatin Oblikë. Lirimi i vakëfit vjen pas marrëveshjes me banorët vendas, të cilët ishin të vetëdijshëm që vakëfi bri xhamisë duhej […]

Përfundon rregullimi i banesës së z. Dashamir Plangaj

08/04/2019

Paraditën e së hënë, më 8 prill 2019, përfaqësues të Myftinisë Shkodër, z. Arben Halluni dhe z. Lavdrim Hamja së bashku me Administratorin e Njësisë Administrative Postribë, z. Altin Shabaj të shoqëruar edhe me përfaqësues të grupit të punës, shkuan dhe […]

Myftiu priti Prefektin e ri të Shkodrës

08/04/2019

Paraditën e së hënës, më 8 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim prezantimi, Prefektin e ri të Shkodrës, z. Valdrin Pjetri. Me rastin e kësaj vizite, Myftiu i […]

Myftiu vizitoi Fondacionin “Mirësia”

04/04/2019

Ditën e enjte, më 4 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga teologu Lavdrim Hamja, zhvilloi një vizitë në selinë e Fondacionit “Mirësia”, ku u prit nga drejtori i tij, z. Korab […]

Myftiu vizitoi AIITC për zgjerimin e bashkëpunimit

04/04/2019

Paraditën e së enjtes, më 4 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar nga imami i xhamisë së “Dy Vajzave”, teologu Lavdrim Hamja, zhvilloi një vizitë në selinë e Institutit Shqiptar të Mendimit […]

Myftiu, vizitë në selinë e O.H. “El-Hilal”

02/04/2019

Me rastin e vizitës në Shkup, ditën e martë, me 2 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, vizitoi edhe Organizatën Humanitare “El-Hilal”. Me këtë rast, Myftiu i Shkodrës u prit nga kryetari […]

Përkujtohet Nata e Madhe e Israsë dhe Miraxhit

01/04/2019

Me rastin e përkujtimit të Natës së Madhe të Israsë dhe Miraxhit, Myftinia Shkodër, organizoi ditën e hënë, më 1 prill 2019, në xhaminë e Medresesë një aktivitet mbi vlerën dhe madhështinë e ngjarjes së […]

1 2