Për të mos harruar se kush jemi..!

06/05/2019

Kohë më parë, i nderuari H. Fejzi Zaganjori, më pat kërkuar që në xhaminë e Rusit, të organizojmë një ceremoni në përkujtim të burrit të urtë, Mësuesit të heshtur të alfabetit të Kur’anit dhe leximit […]

Teravia e parë, dominon prania e të rinjve

05/05/2019

Namazi i teravisë së parë, të dielën, më 5 maj 2019, ka shënuar edhe fillimin e namazit të veçantë të muajit Ramazan 1440, të shumëpritur për besimtarët. Nga xhamia e Parrucës, e mbushur me djem […]

“Unë jam agjërueshëm! Unë jam agjërueshëm!”

03/05/2019

Të gjitha falënderimet e plota dhe madhështia absolute i takojnë vetëm All-llahut të Madhëruar, Zotit të vetëm të gjithësisë, i Cili urdhëron në Kur’anin Famëlartë: “Muaji i Ramazanit është ai, në të cilin (filloi të) […]

1 2 3 4