Myftiu priti drejtorin e Fondacionit “Mirësia”

02/12/2020

Ditën e mërkurë, më 2 dhjetor 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, z. Korab Kaja, drejtor i Fondacionit “Mirësia”. Gjatë takimit të përzemërt, u diskutua rreth disa […]

Përurohet kompleksi dhe xhamie e re e lagjes Kiras

15/11/2020

Ditën e diel paradite, më 15 nëntor 2020, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Fondacionin “Mirënjohja”, në prani të shumë besimtarëve, përuruan kompleksin dhe xhaminë e re të lagjes Kiras. Në këtë përurim merrnin pjesë autoritete […]

1 2 3 4 16