Myftiu ligjëroi në Mevludin e B.I. “Al-Shems”

26/11/2018

Me ftesë të Bashkësisë Islame “Al-Shems”, në Rebstein të Zvicrës, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ligjëroi në aktivitetin e përvitshëm që organizoi xhamia “Al-Shems”, me rastin e përkujtimit të Lindjes së Hz. Muhammedit […]

“Ata nxitonin për vepra të mira…”

16/09/2018

Në suren “El-Enbija”, All-llahu i Madhëruar përmend edhe Hz. Zekerijain (a.s.) dhe familjen e tij të nderuar. Ndër të tjera përmend një prej cilësive të spikatura të kësaj familjeje besimtare dhe të përkushtuar ndaj Fjalës […]

1 2