Inspektohen punimet e xhamisë së re në Krye-Bushat

12/04/2016

Paraditën e së martës, më 12 prill 2016, menaxheri i pronave në Myftininë e Shkodrës, z. Blendi Alushi, i shoqëruar edhe nga teologu Lavdrim Hamja, zhvilloi një inspektim paraprak, për të parë nga afër gjendjen e punimeve […]

“Do të konsiderohem tradhëtar nëse hesht…”

21/03/2016

Mëngjesin e sotëm po lexoja dëshminë e dijetarit dhe mendimtarit të shquar egjiptian, Shejkh Muhammed El-Gazali përpara gjykatës, me rastin e ndalimit dhe sekuestrimit të librit të tij me titull: “Lufta e fesë”, (Kajro, 1957). […]

U inaugurua xhamia e re në fshatin Mjedë

26/02/2016

Ditën e xhuma, më 26 shkurt 2016, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, organizuan ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Mjedë. Xhami e re e Mjedës u realizua falë bashkëpunimit me Fondacionin “Mercy […]

1 8 9 10