Nënshkruhet marrëveshja për Qendrën e re Islame

08/02/2018

Paraditën e së enjtes, më 8 shkurt 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt dhe vëllazër, z. Korab Kaja, Drejtor i Fondacionit “Mirësia”. Gjatë këtij takimi, Myftiu falënderoi z. Kaja […]

Kryetari i KMSh inspektoi vakëfet në Zdralej

25/01/2018

Ditën e enjte, më 25 janar 2018, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skënder Bruçaj i shoqëruar edhe nga Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një inspektim të vakëfeve në zonën Zdralej. […]

U hodh gurthemeli i xhamisë së re në Draçin

08/12/2017

Ditën e xhuma, më 8 dhjetor 2017, Myftinia Shkodër organizoi ceremoninë e hedhjes së gurthemelit për ndërtimin e xhamisë së re në lagjen Draçin. Xhamia e re do të ndërtohet në të njëjtin vend, ku […]

Zaptimi i vakëfeve, shqetësim i patolerueshëm

02/11/2017

Zaptimi i tokave vakëf, legalizimi i ndërtimeve pa leje, si dhe tendenca për të grabitur dhe tjetërsuar vakëfet e shenjta në vendin tonë ngelet një shqetësim i patolerueshëm për Myftininë Shkodër. Janë bërë përpjekje të […]

Myftiu inspektoi vakëfin e Draçinit

19/09/2017

Ditën e martë, më 19 shtator 2017, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një inspektim në terren për të parë nga afër pronën vakëf në Draçin. Myftiu theksoi se kthimi në identitet i vakëfeve […]

1 5 6 7 8 9 10