Një natë e paharrueshme në St.Gallen

13/02/2023

Një natë e paharrueshme në St.Gallen Më 11 shkurt 2023, e shtunë, Bashkësia Islame “El-Hidaje” në St. Gallen, organizoi tribunën fetare kuashtuar iniciativës për ndërtimin e xhamisë së re në qytet. Në këtë mbrëmje morën […]

Një datë, jo si çdo datë..!?

06/02/2023

Një datë, jo si çdo datë..!? Ca data, nuk duhen harruar! Jo për të ruajtur linjën emocionaliste të ndodhive, që për inerci të fakteve, na tërheq drejt zhargonit të turmës. Porse, ca data, janë stacione […]

Deri në frymë të fundit..!

23/01/2023

Deri në frymë të fundit..! E papërshkrueshme ndjesia, para gjurmëve të Ma të Mirit. Qëndroj në heshtje dhe hedh sytë përreth. Dritë, dashni, mall, pastërti, dinjitet… Kanë kaluar 15 shekuj, qëkur ajo Dritë hyjnore shndriti […]

1 3 4 5 6 7 43