Myftiu vizitoi Kryetarin e Shoqatës “Istanbul”

10/05/2018

Paraditën e së enjtes, më 10 maj 2018, në kuadër të vizitave të prag Ramazanit të sivjetshëm, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari zhvilloi një vizitë në zyrën e Kryetarit të Shoqatës “Istanbul”, z. Ridvan Seferaj. Gjatë […]

Ne, Islami ynë, Kur’ani dhe Muaji Ramazan…

07/05/2018

Të dashur dhe të nderuar të pranishëm, Po shfletoja lajmet e ditës së sotme, ku ndër të tjera u ndala tek deklarata e zëdhënësit të Presidencës së Turqisë, intelektualit të shquar, Ibrahim Kalin. Sipas TRT […]

Takim pune me muezinët e qytetit

07/05/2018

Paraditën e së hënës, më 7 maj 2018, në prag të Muajit Ramazan, Myftinia Shkodër zhvilloi një takim pune me muezinë dhe kujdestarë të xhamive të qytetit. Me këtë rast, teologu Arben Halluni, u mdal tek […]

1 3 4 5