Udhëzimi dhe drita e Zotit na ndriçofshin jetën!

12/04/2020

(Mesazh urimi për komunitetet e krishtera të Shkodrës, në kushtet e pamundësisë së zhvillimit të vizitave dhe urimeve tradicionale, për shkak të rregullave të imponuara nga e quajtura pandemi covid 19) Të nderuar drejtues të […]

Takim ndërfetar me studentë nga Italia

25/07/2019

Pasditën e së enjtes, më 25 korrik 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, në përgjigje të ftesës së bërë nga Arqipeshkvi i Shkodrës, mons. Angelo Massafra, mori pjesë në një takim ndërfetar me […]

Aktivitet rajonal mbi vlerat e harmonisë ndërfetare

12/05/2019

Ditën e diel, më 12 maj 2019, në hotelin Mediteran në Ulqin, Instituti IDEA në bashkëpunim me komunën e Ulqinit realizoi konferencën me titull: “Ta ruajmë harmoninë ndërfetare”, ku mblodhi figura të ndryshme të jetës […]

1 2 3 4