Myftiu bashkëbisedoi me teologet e Medredesë

13/02/2019

Paraditën e së mërkurës, më 13 shkurt 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me teologet e Medresesë “Haxhi Sheh Shamia”, dega e vajzave. Në qendër të këtij takimi ishte konferenca […]

101 vjet nga ndërrimi jetë i Sulltan Abdulhamid Hanit

10/02/2019

10 shkurt 2019, dita e 101 vjetorit të ndërrimit jetë të Prijësit të besimtarëve, njërit prej halifëve më të fortë të Islamit, njërit prej politikanëve dhe ekonomistëve më mendjemprehtë në epokën bashkëkohore, Sulltan Abdulhamid Hani, […]

Në ndihmë të njerëzve në nevojë

02/02/2019

Paraditën e së shtunës, më 2 shkurt 2019, falë kontributit të Fondacionit “Mirësia”, u bë e mundur ndihmesa e një familjeje të varfër në zonën e Postribës. I pranishëm ishte edhe Myftiu i Zonës Shkodër, […]

1 17 18 19 20 21