Takim pune për vakëfet në Rus, Kiras e Zdralej

18/06/2019

Ditën e martë, më 18 qershor 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar nga menaxheri i pronave në Myftininë e Shkodrës, z.Blendi Alushi, zhvilloi një takim pune në Zyrën e Vakf-Investimeve në […]

Miq dhe vizitorë urojnë festën e Fitër Bajramit

04/06/2019

Ditën e parë të Fitër Bajramit, të martën, më 4 qershor 2019, pas kryerjes së ceremonisë dhe faljes së Fitër Bajramit në xhamitë e qytetit, Myftinia Shkodër organizoi pritjen tradicionale të miqve dhe vizitorëve, me […]

1 2