Myftiu takoi imamët e zonës Bushat

03/03/2021

Paraditën e së mërkurës, më 3 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët e zonës Bushat, me të cilët diskutoi rreth problematikave të aktivitetit dhe dha mesazhin […]

Myftiu takoi imamët e zonës Guri i Zi

02/03/2021

Paraditën e së martës, më 2 mars 2021, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët e zonës Guri i Zi. Takimi, që vjen në kuadër të Tre Muajve të […]

Myftiu takoi imamët e zonës Postribë

01/03/2021

Paraditën e së hënës, më 1 mars 2021, në kuadër të bashkëbisedimeve me imamët, në kuadër të Tre Muajve të Mirë 1442, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një takim pune me imamët […]

1 2