Ligjërata e Natës së Israsë dhe Miraxhit

20/03/2020

Ditën e xhuma, më 20 mars 2020, në kuadër të aktiviteteve dhe ligjëratave të Tre Muajve të Mirë, si dhe në kushtet e imponimit të qarkullimit të kufizuar dhe anullimit të tubimeve fetare nëpër xhami […]

Dialogu, prijësi fetar dhe individi në Islam

06/03/2020

Libri i ri që promovojmë sot, “Dialog me mikun tim ateist”, shkruar nga studiuesi dhe intelektuali i shquar egjiptian, Dr. Mustafa Mahmud, sjellë në shqip nga thirrësi islam Lavdrim Hamja, është padyshim një vlerë e […]

Myftiu ligjëroi në xhaminë e Bardhajve

29/02/2020

Pas akshamit të së shtunës, më 29 shkurt 2020, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, mbajti një ligjëratë në xhaminë e fshatit Bardhaj. Në krye të herës, Myftiu falënderoi besimtarët e kësaj xhamie dhe […]

Mexhlis hadithi në xhaminë e fshatit Kullaj

18/11/2019

Në kuadër të mexhliseve të përditshme, me shkas përkujtimin e Lindjes së Begatë dhe misionit të Hz. Muhammedit (a.s.), që Myftinia Shkodër po organizon këto ditë në xhami të mdryshme të qytetit dhe fshatit, mbrëmjen […]

Promovohet numri 200 i gazetës “Udha Islame”

15/11/2019

Pasditen e së xhumasë, më 15 nëntor 2019, në kuadër të përkujtimit të 16 nëntorit 1990, Myftinia Shkodër organizoi promovimin e numrit 200 të gazetës “Udha Islame”, në formën e një ekspozite me fotot e […]

1 2 3 17