Aktivitet sensibilizues: “Të ruajmë ambientin!”

16/04/2016

Paraditën e ditës së shtunë, më 16 prill 2016, Myftinia Shkodër nëpërmjet sektorit të arsimit organizoi një aktivitet sensibilizues dhe ndërgjegjësues me moton: “Të ruajmë ambientin”. Pjesëmarrës në këtë aktivitet ishin nxënës të kurseve fetare […]

Aktivitet me vlera në kujtim të Hz. Muhammedit (a.s)

12/04/2016

Pasditën e së martës, më 12 prill 2016, Myftinia Shkodër, në bashkëpunim me Zyrën e Këshilltarit të Çështjeve të Fesë në Ambasadën e Turqisë, Medresenë “Haxhi Sheh Shamia” dhe Shoqatën “Istanbul”, organizoi një konferencë fetare, […]

Aktivitet përkujtimor për imamin Hafiz Halim Hajdari

13/02/2016

Paraditën e së shtunës, më 13 shkurt 2016, Myftinia Shkodër organizoi një aktivitet përkujtimor në nder të imamit Hafiz Halim Hajdari (1891-1965). Aktiviteti, që u zhvillua në bibliotekën e qytetit, nisi me fjalën e hapjes, […]

1 25 26 27