Kriza e thellë morale e njerëzore

16/05/2020

Përballja me “armikun” e padukshëm, që ka kapluar globin dhe që dita-ditës po nxjerr në pah të vërtetat e mëdha të kësaj që po ngjet kudo në botë, po na shfaq njëkohësisht edhe fytyra dhe […]

Shpërndahen 70 pako ushqimore për lagjen Zogaj

08/05/2020

Ditën e xhuma, më 8 maj 2020, Myftinia Shkodër me mbështetjen e Qendrës Islame Shqiptare në Sindej të Australisë, me rastin e muajit të begatë të Ramazanit, bënë shpërndarjen e 70 pakove ushqimore për banorët […]

Ambasasa e Kuvajtit ndihmon 150 familje shkodrane

29/04/2020

Në atmosferën e begatë të Muajit Ramazan, si dhe në kushtet e vështirësisë ekonomike, si pasojë e përkufizimeve drastike, për shkak të pandemisë Covid 19, ambasada e Shtetit të Kuvajtit në Tiranë, ka sjellë ditën […]

Pranvera e jetës islame..!

24/04/2020

Të dashur dhe të nderuar vëllezër e motra, besimtarë! All-llahu i Madhëruar e begatoftë për secilin prej jush këtë mirësi të madhe në të cilën, sapo kemi hyrë këtë vit, me qëllimin e pastër që […]

1 2