Është Ramazan, është ndryshe, është Natë Kadri!

18/04/2023

Është Ramazan, është ndryshe, është Natë Kadri! Nuk ka si mexhliset e Ramazanit! Na bashkon një frymë, që na lartëson në pozitat e rimëkëmbjes, duke parë veten në pasqyrat e historisë, trashëgimisë dhe krenarisë legjitime! […]

Është Ramazan, është dritë, është Shkodër!

15/04/2023

Është Ramazan, është dritë, është Shkodër! Megjithëse atë që institucioni i Bashkisë Shkodër duhej të bënte për Ramazan, nuk e bëri asnjëherë në këto 33 vite, patjetër që zbukurimi i vetë institucionit të Bashkisë sivjet […]

1 2