Inspektohen vakëfet për dy xhami të reja

13/06/2016

Ditën e hënë, më 13 qershor 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ka inspektuar nga afër vendet, ku do të nis puna për ndërtimin e dy xhamive të reja; në Bërdicë të Mesme […]

Xhamia e Plumbit, Myftiu flet për VOA

17/05/2016

Paraditën e së martës, më 17 maj 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ka folur për mikrofonin e Zërit të Amerikës, në lidhje me problematikën e Xhamisë së Plumbit. Myftiu ka thënë se […]

Inspektohen punimet e xhamisë së re në Krye-Bushat

12/04/2016

Paraditën e së martës, më 12 prill 2016, menaxheri i pronave në Myftininë e Shkodrës, z. Blendi Alushi, i shoqëruar edhe nga teologu Lavdrim Hamja, zhvilloi një inspektim paraprak, për të parë nga afër gjendjen e punimeve […]

“Do të konsiderohem tradhëtar nëse hesht…”

21/03/2016

Mëngjesin e sotëm po lexoja dëshminë e dijetarit dhe mendimtarit të shquar egjiptian, Shejkh Muhammed El-Gazali përpara gjykatës, me rastin e ndalimit dhe sekuestrimit të librit të tij me titull: “Lufta e fesë”, (Kajro, 1957). […]

U inaugurua xhamia e re në fshatin Mjedë

26/02/2016

Ditën e xhuma, më 26 shkurt 2016, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, organizuan ceremoninë e inaugurimit të xhamisë së re në fshatin Mjedë. Xhami e re e Mjedës u realizua falë bashkëpunimit me Fondacionin “Mercy […]

1 8 9 10