Mbyllet cikli i pestë i ligjëratave për motrat

17/03/2023

Mbyllet cikli i pestë i ligjëratave për motrat Ditën e xhuma, pas iqindisë, më 17 mars 2023, u zhvillua aktiviteti përmbyllës i ciklit të pestë tremujor i ligjëratave javore “Adhurimi, një përjetim gjithëpërfshirës” në xhaminë […]

Në Shkodër përkujtohet Israja dhe Miraxhi

17/02/2023

Në Shkodër përkujtohet Israja dhe Miraxhi Dita e xhuma, më 17 shkurt 2023, përkoi me natën e 27 të muajit Rexheb, në të cilën ka ndodhur mrekullia e madhe e Pejgamberit (a.s), Israja dhe Miraxhi. […]

1 8 9 10 11 12