Sulmi mbi vendet e adhurimit, krim i shëmtuar!

22/04/2019

“Nuk di një fé tjetër, përveç Islamit, tekstet e shenjta të së cilës, t’i kenë obliguar pasuesve të saj luftën Kushdo që sulmon objektet e adhurimit të krishterëve a të dikujt tjetër, në emër të […]

Përfundon rregullimi i banesës së z. Dashamir Plangaj

08/04/2019

Paraditën e së hënë, më 8 prill 2019, përfaqësues të Myftinisë Shkodër, z. Arben Halluni dhe z. Lavdrim Hamja së bashku me Administratorin e Njësisë Administrative Postribë, z. Altin Shabaj të shoqëruar edhe me përfaqësues të grupit të punës, shkuan dhe […]

Myftiu vizitoi Fondacionin “Mirësia”

04/04/2019

Ditën e enjte, më 4 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga teologu Lavdrim Hamja, zhvilloi një vizitë në selinë e Fondacionit “Mirësia”, ku u prit nga drejtori i tij, z. Korab […]

Myftiu vizitoi AIITC për zgjerimin e bashkëpunimit

04/04/2019

Paraditën e së enjtes, më 4 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar nga imami i xhamisë së “Dy Vajzave”, teologu Lavdrim Hamja, zhvilloi një vizitë në selinë e Institutit Shqiptar të Mendimit […]

Myftiu, vizitë në selinë e O.H. “El-Hilal”

02/04/2019

Me rastin e vizitës në Shkup, ditën e martë, me 2 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, vizitoi edhe Organizatën Humanitare “El-Hilal”. Me këtë rast, Myftiu i Shkodrës u prit nga kryetari […]

Myftiu, vizitë në Fondacionin “Mirënjohja”

28/03/2019

Paraditën e së enjtes, më 28 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një vizitë në Fondacionin “Mirënjohja”, Tiranë, ku u prit nga drejtori i tij, z. Samed Shehu. Gjatë këtij takimi të […]

23 mars 2007, një ditë bajrami për Shkodrën..!

23/03/2019

Kaluan plot 12 vite nga ajo ditë e shumëpritur e përurimit zyrtar të xhamisë së Parrucës. Ende kam të freskëta në kujtesë detajet e organizimit të ceremonisë, përgatitjen e ftesave, emocionet e krejt grupit të […]

1 2 3 20