“Muhamed! Mbaje kryt nalt!”…

21/05/2023

“Muhamed! Mbaje kryt nalt!”… (Rishkrim i një pakti nderi me veten dhe gjithësinë) Përpara se të pranoja përgjegjësinë e shërbimit, si Myfti i Zonës Shkodër, që e ushtroj edhe sot, jam këshilluar gjatë me Hoxhën, […]

“Mbushet me shend shtëpia jonë!”

10/05/2023

“Mbushet me shend shtëpia jonë!” Rastësisht po dëgjoja sot, zëdhënësin e njërës prej partive turke, që kandidojnë për kryetarin e shtetit turk në votimet e kësaj fundjave, që fliste për shqetësimin e tij me rastin […]

Në dritësinë e zotni Muhamet Sokolit…

30/04/2023

Në dritësinë e zotni Muhamet Sokolit… Baba jem, rahmet pastë, përherë më fliste me respekt për këtë burrë të urtë dhe fisnik, sa herë takoheshim në xhami, por jo vetëm..! Më fliste me shumë admirim […]

Një natë e paharrueshme në St.Gallen

13/02/2023

Një natë e paharrueshme në St.Gallen Më 11 shkurt 2023, e shtunë, Bashkësia Islame “El-Hidaje” në St. Gallen, organizoi tribunën fetare kuashtuar iniciativës për ndërtimin e xhamisë së re në qytet. Në këtë mbrëmje morën […]

Një datë, jo si çdo datë..!?

06/02/2023

Një datë, jo si çdo datë..!? Ca data, nuk duhen harruar! Jo për të ruajtur linjën emocionaliste të ndodhive, që për inerci të fakteve, na tërheq drejt zhargonit të turmës. Porse, ca data, janë stacione […]

1 2 3 4 40