Myftiu priti ambasadorin e Kuvajtit

04/09/2019

Paraditën e së mërkurës, më 4 shtator 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, ambasadorin e Shtetit të Kuvajtit në Tiranë, ShTZ. Fajiz Meshari El-Xhasim. Gjatë takimit u […]

Myftiu priti Prefektin e ri të Shkodrës

08/04/2019

Paraditën e së hënës, më 8 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim prezantimi, Prefektin e ri të Shkodrës, z. Valdrin Pjetri. Me rastin e kësaj vizite, Myftiu i […]

Myftiu priti një delegacion nga Kuvajti

16/03/2019

Paraditën e të shtunës, më 16 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, Drejtorin për Ballkanin e “Komisionit për Evropën dhe dy Amerikat”, në Kuvajt, z. Mahmud En-Nexhdi, […]

1 2 3 4 6