Aktivitet rajonal mbi vlerat e harmonisë ndërfetare

12/05/2019

Ditën e diel, më 12 maj 2019, në hotelin Mediteran në Ulqin, Instituti IDEA në bashkëpunim me komunën e Ulqinit realizoi konferencën me titull: “Ta ruajmë harmoninë ndërfetare”, ku mblodhi figura të ndryshme të jetës […]

Myftinia uron komunitetet e krishtera

25/12/2018

Përfaqësues të Myftinisë Shkodër, zhvilluan ditën e martë, më 25.12.2018 vizitat tradicionale në Kishën Ortodokse Shkodër dhe në Arqipeshkvinë Metropolitane Shkodër-Pult, ku u pritën nga drejtuesit e dy komuniteteve të krishtera të Shkodrës. Në emër […]

1 2 3