Njoftim – Kurban Bajrami 1444/2023

23/06/2023

NJOFTIM KURBAN BAJRAMI 1444/2023 – Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të martën, më 27 qershor 2023. – Dita e parë e Kurban Bajramit është të mërkurën, më 28 qershor 2023. – Ceremonia […]

Në BESË..!

06/06/2023

Në BESË..! Një ditë të bukur vere të fillim shekullit tonë, u ktheva nga studimet në Damask. Ma i miri dhe ma i begati vend. Djepi i qytetërimeve, elitave të dijetarëve përgjatë shekujve, farkëtues i […]

“Muhamed! Mbaje kryt nalt!”…

21/05/2023

“Muhamed! Mbaje kryt nalt!”… (Rishkrim i një pakti nderi me veten dhe gjithësinë) Përpara se të pranoja përgjegjësinë e shërbimit, si Myfti i Zonës Shkodër, që e ushtroj edhe sot, jam këshilluar gjatë me Hoxhën, […]

“Mbushet me shend shtëpia jonë!”

10/05/2023

“Mbushet me shend shtëpia jonë!” Rastësisht po dëgjoja sot, zëdhënësin e njërës prej partive turke, që kandidojnë për kryetarin e shtetit turk në votimet e kësaj fundjave, që fliste për shqetësimin e tij me rastin […]

1 2 3 4 5 42