Inspektohen punimet te xhamia e lagjes Draçin

08/01/2019

Pasdrekën e së martës, më 8 janar 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, i shoqëruar edhe nga Drejtori i Fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja, zhvilloi një inspektim në terren, për të parë nga afër nivelin […]

Nënshkruhet marrëveshja për Qendrën e re Islame

08/02/2018

Paraditën e së enjtes, më 8 shkurt 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt dhe vëllazër, z. Korab Kaja, Drejtor i Fondacionit “Mirësia”. Gjatë këtij takimi, Myftiu falënderoi z. Kaja […]

Kryetari i KMSh inspektoi vakëfet në Zdralej

25/01/2018

Ditën e enjte, më 25 janar 2018, Kryetari i Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, H. Skënder Bruçaj i shoqëruar edhe nga Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, zhvilloi një inspektim të vakëfeve në zonën Zdralej. […]

1 5 6 7 8 9 11