Mesazh urimi me rastin e Kurban Bajramit 1441/2020

30/07/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë besimtarë, Sot është dita e Arefatit. Më e mira ditëve, të cilën, All-llahu i Madhëruar e bëri moment reflektimi dhe adhurimi, hapësirë lutjesh dhe agjërimi, mundësi afrimi dhe pendimi, rrugëtim […]

Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1441/2020

23/05/2020

Të dashur dhe të shtrenjtë, motra dhe vëllezër besimtarë! Me këndimin e ezanit të akshamit të kësaj dite, mbarë bota islame, nga lindja në perëndim, hyn në atmosferën e begatë të muajit Shevval, që shënon […]

Pranvera e jetës islame..!

24/04/2020

Të dashur dhe të nderuar vëllezër e motra, besimtarë! All-llahu i Madhëruar e begatoftë për secilin prej jush këtë mirësi të madhe në të cilën, sapo kemi hyrë këtë vit, me qëllimin e pastër që […]

Agjërimi është mburojë..!

17/04/2020

Në jetën e njeriut ka momente, ku e mira me krejt dimensionet e saj shfaqet në horizontet e tij, duke e ftuar të përfshihet nëatmosferën e tyre bekuese, ku i jepet mundësi të marrë e […]

1 2 3 4 6