Pritja e vizitorëve me rastin e Kurban Bajramit

11/08/2019

Pas përfundimit të ceremonisë së faljes së Kurban Bajramit, ditën e diel, më 11 gusht 2019, siç është bërë traditë për çdo vit, Myftinia Shkodër organizoi pritjen tradicionale të miqve dhe vizitorëve, të cilët vijnë […]

Kurban Bajrami, ditë e vëllazërisë dhe besimit

11/08/2019

Më 11 gusht 2019, ditën e diel në mëngjes herët,  besimtarët muslimanë shkodranë u mblodhën bri xhamisë “Ebu Bekër”, në sheshin e vakëfit të Fushë Çelës, për të falur namazin e Kurban Bajramit, i cili […]

Erdhi dita e Arefatit, agjëro edhe ti!

09/08/2019

Ditën e shtunë, më 10 gusht 2019, është Dita më e begatë e vitit, dita e Arefatit. Për johaxhilerët, ajo është ditë agjërimi, shpërblimi i të cilit ka vlerën e faljes së gabimeve të dy […]

Njoftim – Kurban Bajrami 1440/2019

07/08/2019

Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të shtunën, më 10 gusht 2019. – Dita e parë e Kurban Bajramit është të dielën, më 11 gusht 2019. – Ceremonia e Kurban Bajramit zhvillohet në […]

Haxhilerët e Shkodrës drejt vendeve të shenjta

01/08/2019

Paraditën e së enjtes, më 1 gusht 2019, në një atmosferë të begatë, në shoqërinë e tekbireve nga minaret e xhamisë së Parrucës dhe besimtarëve të shumtë që kishin dalë për t’i përshëndetur, u nisën […]

1 2