Myftiu priti Prefektin e ri të Shkodrës

08/04/2019

Paraditën e së hënës, më 8 prill 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim prezantimi, Prefektin e ri të Shkodrës, z. Valdrin Pjetri. Me rastin e kësaj vizite, Myftiu i […]

Myftiu priti një delegacion nga Kuvajti

16/03/2019

Paraditën e të shtunës, më 16 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, Drejtorin për Ballkanin e “Komisionit për Evropën dhe dy Amerikat”, në Kuvajt, z. Mahmud En-Nexhdi, […]

Myftiu priti Kryeimamin e B.Islame në Ostros

11/03/2019

Paraditën e së hënës, më 11 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt z. Irfan Kaca, Kryeimam i Bashkësisë Islame në Ostros (zona e Krajës), Mali i Zi. […]

Myftiu priti drejtorin e Fondacionit “Mirësia”

29/01/2019

Ditën e martë, më 29 janar 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt drejtorin e Fondacionit “Mirësia”, z. Korab Kaja. Gjatë takimit, Myftiu shprehu mirënjohjen e Myftinisë Shkodër për bashkëpunimin […]

Myftiu priti ambasadorin e Turqisë

14/12/2018

Pasdrekën e së xhumasë, më 14 dhjetor 2018, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, ambasadorin e Republikës së Turqisë në vendin tonë, Sh.T.Z. Murat Ahmet Yörük. Gjatë takimit, Myftiu […]

1 2 3 4 5 6