Agjërimi është mburojë..!

17/04/2020

Në jetën e njeriut ka momente, ku e mira me krejt dimensionet e saj shfaqet në horizontet e tij, duke e ftuar të përfshihet nëatmosferën e tyre bekuese, ku i jepet mundësi të marrë e […]

Mesazh urimi me rastin e Fitër Bajramit 1440/2019

03/06/2019

Të gjitha falënderimet e plota i takojnë vetëm All-llahut, Zotit të Vetëm të Gjithësisë. Salavatet dhe selamet më të përzermërta ia dërgojmë në këtë ditë dhe në çdo moment të jetës sonë, më të mirit […]

1 2 3 4 5