Ju ftoj në Islam!

31/07/2023

Ju ftoj në Islam! Djegia e Kur’anit në disa vende të Evropës, është injorancë primitive dhe terrorizëm racial i dënueshëm, që e kthen kontinentin në errësirat e mesjetës së tij. Gjynah për këtë realitet të […]

Njoftim – Kurban Bajrami 1444/2023

23/06/2023

NJOFTIM KURBAN BAJRAMI 1444/2023 – Myfinia Shkodër njofton se dita e Arafatit është të martën, më 27 qershor 2023. – Dita e parë e Kurban Bajramit është të mërkurën, më 28 qershor 2023. – Ceremonia […]

1 2 3 4 5 6 44