Ne, Islami ynë, Kur’ani dhe Muaji Ramazan…

07/05/2018

Të dashur dhe të nderuar të pranishëm, Po shfletoja lajmet e ditës së sotme, ku ndër të tjera u ndala tek deklarata e zëdhënësit të Presidencës së Turqisë, intelektualit të shquar, Ibrahim Kalin. Sipas TRT […]

Takim pune me muezinët e qytetit

07/05/2018

Paraditën e së hënës, më 7 maj 2018, në prag të Muajit Ramazan, Myftinia Shkodër zhvilloi një takim pune me muezinë dhe kujdestarë të xhamive të qytetit. Me këtë rast, teologu Arben Halluni, u mdal tek […]

Festohet me madhështi Fitër Bajrami 1438

25/06/2017

Që në orët e para të mëngjesit të së dielës, më 25 qershor 2017, muslimanët shkodranë nisën të mbushin sheshin e vakëfit të Fushë Çelës, bri xhamisë “Ebu Bekër”, ku Myftinia Shkodër e ka bërë […]

Inaugurohet minarja e xhamisë Bardhaj

20/06/2017

Në një atmosferë të mrekullueshme besimi dhe vëllazërie islame, Myftinia Shkodër organizoi ditën e martë, më 20 qershor 2017 ceremoninë e inaugurimit të minares së xhamisë së fshatit Bardhaj. Ceremonia ishte konceptuar si një Mbrëmje […]

1 10 11 12