Mevludi Sherifë, Myftiu i ftuar në “Tonight”

20/12/2016

Mbrëmjen e së martës, më 20 dhjetor 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ishte i ftuar në emisionin “Tonight”, të gazetarit Erzen Koperaj, që u transmetua në Star Plus tv. Gjatë bashkëbisedimit, Myftiu […]

Më shumë se një mbresë…

13/12/2016

Jemi në muajin dhjetor, 2016. Edhe pak ditë na ndajnë nga fundi i këtij viti. Me të drejtë, të vegjël, mosha më e re, e dytë, e tretë, pyesin e presin, presin dhe pyesin: “Si […]

1 2 3