Myftiu priti një delegacion nga Kuvajti

16/03/2019

Paraditën e të shtunës, më 16 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt, Drejtorin për Ballkanin e “Komisionit për Evropën dhe dy Amerikat”, në Kuvajt, z. Mahmud En-Nexhdi, […]

Myftinia Shkodër uron kryetarin e ri të KMSh

13/03/2019

Ditën e martë, më 12 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, së bashku me një grup imamësh të Myftinisë Shkodër, përcolli urimet protokollare për kryetarin e ri të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë, […]

Myftiu priti Kryeimamin e B.Islame në Ostros

11/03/2019

Paraditën e së hënës, më 11 mars 2019, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, priti në një takim të përzemërt z. Irfan Kaca, Kryeimam i Bashkësisë Islame në Ostros (zona e Krajës), Mali i Zi. […]

1 15 16 17 18 19 21