Ndihmohen 300 familje me jetimë dhe nevojtarë

19/10/2019

Paraditën e së shtunës, më 19 tetor 2019, falë kontributit bujar të fondacioneve bamirëse nga Shteti i Kuvajtit, u bë e mundur shpërndarja e 300 pakove ushqimore për familjet e jetimëve dhe nevojtarëve të ndryshëm. […]

13 hafizë të Kur’anit i shtohen vendit tonë

25/09/2019

Pasditën e së mërkurës, më 25 shtator 2019, në ambientet e xhamisë së Parrucës u zhvillua ceremonia e promovimit të 13 hafizëve të rinj të Kur’anit Famëlartë, si pjesë e punës së palodhshme të Qendrës […]

“Përjetime dhe mbresa nga Haxhi 1440/2019”

21/09/2019

Ditën e shtunë, më 21 shtator 2019, Myftinia Shkodër zhvilloi aktivitetin tradicional: “Përjetime Haxhi 1440/2019”, në nderim të haxhilerëve të Shkodrës dhe Malësisë së Madhe, që këtë vit kryen adhurimin e haxhit në vendet e […]

1 2 3 4 5 6 21