Kriza e thellë morale e njerëzore

16/05/2020

Përballja me “armikun” e padukshëm, që ka kapluar globin dhe që dita-ditës po nxjerr në pah të vërtetat e mëdha të kësaj që po ngjet kudo në botë, po na shfaq njëkohësisht edhe fytyra dhe […]

Shpërndahen 70 pako ushqimore për lagjen Zogaj

08/05/2020

Ditën e xhuma, më 8 maj 2020, Myftinia Shkodër me mbështetjen e Qendrës Islame Shqiptare në Sindej të Australisë, me rastin e muajit të begatë të Ramazanit, bënë shpërndarjen e 70 pakove ushqimore për banorët […]

1 2 3