Iftari i Familjes mbyll iftaret e vëllazërisë islame

30/04/2022

Të shtunën, më 30 prill 2022, në lulishten pranë xhamisë “Ebu Bekër”, Fushë Çelë, Myftinia Shkodër organizoi iftarin e madh të familjes përmbyllës me moton “Ramazani, muaji i familjes”, ku morën pjesë rreth 500 vetë. […]

Njoftim për Haxhin 2022

27/04/2022

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, njofton të gjithë të interesuarit se pas dy vitesh ndërprerjeje rikthehet organizimi i haxhit për besimtarët e vendit tonë. Bazuar në shkresën e Ministrisë së Haxhit dhe Umres të Mbretërisë së […]

Xhamia e Fushë Çelës, pranverë Ramazani!

16/04/2022

Që nga fillimi i muajit Ramazan, pastrimet dhe sistemimet e vakëfit të Fushë Çelës nuk janë ndërprerë. Atmosfera e begatë e këtij Muaji i ka angazhuar të gjithë në drejtim të mirëmbajtjes dhe sistemimit të […]

1 2 3