Haxhilerët e parë mbërrijnë sot në Medine

14/07/2018

Sipas burimeve zyrtare, ditën e sotme, më 14 korrik 2018, në aeroportin ndërkombëtar të Medines “Princi Muhammed bin Abdulaziz”, mbërriti grupi i parë i haxhilerëve të këtij viti. Sipas agjensisë UAE_BARQ, paraditën e sotme mbërriti […]

Aktivitete argëtuese me nxënësit në det

12/07/2018

Paraditën e së enjtes, më 12 korrik 2018, Myftinia Shkodër organizoi një ditë argëtimi me nxënësit e kurseve fetare, në zonën e Rrjollit. Nën drejtimin e imamëve dhe teologëve Ervil Kuçi dhe Arben Halluni, nxënësit kaluan disa orë […]

Gjurmëve të trashëgimisë sonë islame dhe kombëtare

10/07/2018

Paraditën e së martës, më 10 korrik 2018, një grup nxënësish të kurseve tona fetare zhvilluan në shëtitje të organizuar, si pjesë e aktivitetit: “Gjurmëve të trashëgimisë sonë islame dhe kombëtare”. Me këtë rast, fëmijët […]

Në rahmet të All-llahut Mr. Muhidin Ahmeti

05/07/2018

Myftinia Shkodër ju bën me dije se ka ndërruar jetë në Austri, studiuesi i shquar islam, Mr. Muhidin Ahmeti. Lajmi për ndërrimin jetë të teologut dhe studiuesit të mirënjohur islam Mr. Muhidin Ahmeti, mësuesit të […]

Një ditë plot argëtim dhe lojra në Razëm

05/07/2018

Ditën e enjte, më 5 korrik 2018, Myftinia Shkodër organizoi një ditë argëtimi dhe lojrash në zonën e Razmës, për fëmijë të përzgjedhur nga kurset fetare të xhamive tona. I pranishëm në këtë udhëtim plot […]