Konkursi i Kur’anit, si një veçori e Muajit Ramazan

13/06/2018

Ditën e mërkurë, më 13 qershor 2018, Myftinia Shkodër në bashkëpunim me Shoqatën “Ardhmëria”, organizuan një konkurs të mësimit përmendësh të Kur’anit Famëlartë. Në këtë konkurs morën pjesë një grup i përzgjedhur i nxënësve të […]

Programi i Natës së Kadrit

10/06/2018

Myftinia Shkodër ju fton të bëheni pjesë e programit të adhurimeve dhe lutjeve të Natës së Kadrit të sivjetshme, sipas këtij lajmërimi: 1. Duaja e Hatmes së Ramazanit 1439. Në përfundim të leximit të plotë […]

Myftiu ligjëroi para studentëve të AIITC

07/06/2018

Tiranë, 7 qershor 2018 Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam, në vazhdën e iftareve të shtruara me grupe të ndryshme besimtarësh në të gjithë vendin, shtroi një iftar edhe me studentët e përfshirë […]

1 2 3