U përurua xhamia e re në lagjen Draçin

19/07/2019

Ditën e xhuma, më 19 korrik 2019, në një atmosferë vëllazërore, Myftinia Shkodër dhe Fondacioni “Mirësia”, zhvilluan ceremoninë e përurimit të xhamisë së re të lagjes Draçin. Në fjalët e tyre përshëndetëse, Myftiu i Shkodrës, […]

1 2 3