Inspektohen vakëfet për dy xhami të reja

13/06/2016

Ditën e hënë, më 13 qershor 2016, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed B. Sytari, ka inspektuar nga afër vendet, ku do të nis puna për ndërtimin e dy xhamive të reja; në Bërdicë të Mesme […]

Promovohet libri i ri nga Imam Didmar Faja

07/06/2016

Pasditën e së martës, më 7 qershor 2016, Myftinia Shkodër organizoi në ambientet e bibliotekës së qytetit, promovimin e librit me titull: “Shpjegimi i dyzet e dy thënieve profetike”, nga i nderuari Imam Didmar Faja. Në […]

Informacione në prag të Ramazanit 1437/2016

05/06/2016

Myftinia Shkodër ju bën me dije, se: 1. Oraret e imsakut, namazeve ditore, iftarit dhe namazi i jacisë me teravinë, në të gjitha xhamitë e Shkodrës, do të zbatohen konform kalendarit zyrtar të Komunitetit Mysliman […]

1 2 3