Kujtesë e mirë për një imam të përkushtuar

19/07/2020

Pasditen e ditës së xhuma, më 19 korrik 2019, Myftinia Shkodër dhe Këshilli i Bashkisë Shkodër, organizuan ceremoninë e dhënies së vlerësimit: “Mirënjohja e Qytetit”, imamit të xhamisë së lagjes Rus, të nderuarit H. Fejzi […]

Mbrëmje fetare në xhaminë e Barbullushit

12/07/2020

Mbrëmjen e së shtunës, më 11 korrik 2020, në vazhdën e ciklit të ri të ligjëratave me temë: “Xhamia na mbledh, drita e All-llahut na udhëzon!”, u mbajt ligjërata me temë: “Modeli i rinisë në […]

Mbrëmje fetare në xhaminë e Velinajve

04/07/2020

Mbrëmjen e së shtunës, më 4 korrik 2020, në vazhdën e ciklit të ri të ligjëratave me temë: “Xhamia na mbledh, drita e All-llahut na udhëzon!”, u mbajt ligjërata me temë: “Sinqeriteti, sekreti i shpërblimit […]

Myftinia Shkodër hap tregun e ri të fruta-perimeve

02/07/2020

Ditën e enjte paradite, më 2 korrik 2020, Myftinia Shkodër inauguroi hapjen e tregut të ri të fruta-perimeve në vakëfin e Zdrales. Administratori i Myftinisë Shkodër, z. Saimir Dritareti dhe nënkryetari i Bashkisë Shkodër, z. […]

1 2